Workshop informatie

Ga zelf aan de slag met verschillende ambachtelijke- en kunstuitingen. Maak een kilo zeep van 100% natuurlijke grondstoffen. Giet zeepjes en maak daar een decoratieve zeepketting van voor op de badkamer. Of maak met een stel vriendinnen die bekende, heerlijk geurende tere English paper roses. Zenz biedt leerzame en gezellige workshops. Perfect voor een leuke middag met familie en/of vrienden. Wil je ontdekken wat kunst met je doet? Probeer dan eens een Zenz-Art workshop, zoals de workshop Powertex en stone art of ga heel intuïtief te werk in de workshop Encaustic art.

Via de agenda kun je je inschrijven voor de verschillende workshops. Na betaling is de inschrijving definitief. Voor elke workshop geldt een minimum aantal deelnemers (zie agenda). Mocht de workshop niet doorgaan dan krijg je hier uiterlijk een week voor de geplande datum bericht van. Je kunt dan kiezen voor een andere datum, of je krijgt je geld terug.

Graag een workshop op een datum dat het jou uitkomt? Neem dan contact met ons op. Dan plannen we samen een privé workshop (alleen of met jouw groep) in.